Четвер, 28 Березень 2024


На Рівненщині, у місті Костопіль, відбулося вручення оглядових ордерів та ключів на постійне та службове житло родинам 26 військовослужбовців. Ще сім квартир зарезервовані для сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

Ці квадратні метри для військовослужбовців придбані за кошти Міністерства оборони у приватного забудовника в 172-квартирному будинку. Варто зазначити, що черговики Рівненського гарнізону отримали квартири вже з ремонтом та центральним опаленням.

— Будівля вже здана в експлуатацію та передана на баланс Костопільської міської ради. Будинок утеплили, а у дворі для маленьких жителів облаштовано дитячий майданчик, — зазначив начальник Квартирно-експлуатаційного відділу м. Рівне підполковник Олег Падитель.

До слова, серед новоспечених власників квартир є не лише офіцери, а й пенсіонери і військовослужбовці військової служби за контрактом.

— На сьогодні в черзі у гарнізоні перебуває 949 родин. Ми бачимо, що в такий складний час керівництво Міністерства оборони робить усе можливе щоб захистити військових соціально, — зазначив голова житлової комісії Рівненського гарнізону полковник Володимир Кузик.

— Це вже четвертий будинок, де згідно з програмою забезпеченості житлом черговиків військові отримали житло. Перед цим квадратні метри військові отримали на Миколаївщині, Львівщині та Черкащині. Військові повинні знати, що їхні родини будуть захищені і забезпечені, — наголосила заступник директора Департаменту капітального будівництва Міноборони України Лариса Храмченко.

Під час вручення оглядових ордерів тимчасово виконуючий обов’язки командувача військ оперативного командування «Північ» полковник Віктор Шамко підкреслив, що серед інших квартири отримують родини військовослужбовців, які зараз виконують завдання в складі підрозділів антитерористичної операції.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.