Вівторок, 19 Березень 2024


Благодійний марафон для збору коштів на потреби наших військових, які перебувають в зоні АТО планує провести депутат обласної ради, виконавець Олександр Івашинюта (Сашко Невже). Про це він написав на власній сторінці у мережі Facebook:

«Мене радує те, що Україна сьогодні об‘єднується. Уся Україна допомагає нашій армії хто як може. Я так само хочу внести свою посильну допомогу нашій армії в "АТО ".

Звернувся до свого старого друга Миколи Орешка щоб включився та допоміг мені з організації Благодійного концерту для збору коштів для наших вояків. А він каже однозначно мусимо зробити твій благодійний концерт і не тільки твій. І ось тоді ми вирішили залучити всю прогресивну творчу молодь Рівненщини, яких так багато, що прагнуть підтримати наших вояків та зробити великий благодійний марафон від Дня Незалежності України до Дня народження міста Рівне протягом семи днів для збору коштів на потреби наших вояків. Колеги. Артисти. Музиканти. Запрошую усіх небайдужих творчих людей до участі в акції підтримки в боротьбі за Незалежність України. Слава Україні!»

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.