П'ятниця, 29 Березень 2024


Рівненські організації Комітету виборців України, Громадянської мережі ОПОРА і Руху «Чесно» об’єднали свої зусилля та створили коаліцію «За демократичні вибори», основним завданням якої буде сприяння проведенню чесних та прозорих позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року на Рівненщині.

В рамках цієї діяльності завтра, 5 вересня, проводитиметься «круглий стіл» на тему «Рівненщина на старті парламентської кампанії».

Під час заходу обговорюватимуться суспільні виклики, які принесе нинішня передвиборча кампанія, а також цілі та заходи, які планують реалізувати учасники коаліції.

Зокрема, йтиметься про вплив громадськості на забезпечення прозорості і демократичності виборчого процесу, необхідність «фільтрування» дискредитованих осіб, що не відповідають критеріям доброчесності, а також про важливість донесення виборцю максимально об’єктивної інформації про політичні сили.

До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, потенційних кандидатів у депутати, керівників місцевих осередків політичних партій та громадських організацій.

Під час «круглого столу» також презентуватимуть «Меморандум про демократичні вибори», який буде запропоновано підписати місцевим політичним силам Рівненщини.

Захід відбудеться в п’ятницю, 5 вересня, о 12:00 в приміщенні Будинку вчених за адресою: м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 17 (2-ий поверх).

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.