Четвер, 28 Березень 2024


Ситуація на Луганщині залишається складною. Протягом останньої доби в зоні відповідальності військ оперативного командування «Північ» зафіксовано п’ять порушень вимог припинення вогню з боку незаконних збройних формувань.

В денний час доби відбулися три обстріли механізованих та аеромобільних підрозділів в районі міста Щастя. Сепаратисти застосували проти представників Збройних Сил України стрілецьку зброю, міномети та автоматичні гранатомети. За ніч проти підрозділів механізованої бригади застосували стрілецьку зброю та з гранатомети.

Завдяки навченості особового складу, вмілим діям командирів в умовах складної обстановки втрат серед особового складу військових частин оперативного командування «Північ» немає.

Військовослужбовці продовжують виконувати заходи охорони та оборони базових таборів, блокпостів, взводних опорних пунктів, обладнувати позиції в інженерному відношенні, поповнювати матеріально-технічні запаси, відновлювати військову техніку.

Також з метою фіксування порушень вимог припинення вогню з боку незаконних збройних формувань протягом минулої доби у зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ" було забезпечено роботу представників ОБСЄ у містах Луганськ та Щастя.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.