Четвер, 28 Березень 2024


У заворушеннях та сутичках під Верховною Радою, що відбулися 14 жовтня брали участь представники медведчуківського "Українського вибору" з Рівненщини. Про це повідомив керівник громадської ініціативи "Я-Березнівчанин" Андрій Андрощук в спільноті Рівненщина політична у ФБ. 

"Вчорашні події під Верховною радою дуже ганебні. Провокатори, які зібралися під українським парламентом били міліціонерів чим попало, провокуючи їх. Те, що це організували російські спецслужби немає в цьому сумнівів. Шкода тільки, що в цьому брали участь і жителі Рівненщини. Як приклад, можна навести такого собі Григорія Дежнюка, представника Медведчуківського "Українського вибору" в Березнівському районі, який сьогодні працює у передвиборчому штабі регіонала Анатолія Остапчука, що балотується по 156-му виборчому окрузі. Вчора цей персонаж активно бігав під Верховною Радою з червоно - чорним прапором і був одним із провокаторів? У когось є ще сумніви в російському сліді у вчорашніх подіях під ВР?" - наголосив Андрій Андрощук.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.