Вівторок, 19 Березень 2024


Сьогодні мешканці міста Сарни Рівненської області, крім народних депутатів України, обиратимуть і міського голову.

Сарненська міська територіальна виборча комісія при друці бюлетенів помилково включила в них графу «Не підтримую жодного кандидата» (відповідно до старого законодавства). У зв’язку з цим, за інформацією Рівненського КВУ, вчора ТВК обдзвонювали голів дільничних виборчих комісій, аби ті в терміновому порядку вносили зміни до бюлетенів. А саме, на одній з дільниць спостерігач організації виявив, що в бюлетені напроти цієї графи ручкою написано слово «Виключити».

Враховуючи такі обставини, може трапитися так, що результати позачергових виборів міського голови Сарн взагалі можуть визнати недійсними. Адже відповідно до чинного законодавства є підстави вважати, що бюлетені з графою «Не підтримую жодного кандидата» не відповідають встановленій формі.

Наразі спостерігачі організації з’ясовують деталі цієї ситуації.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.