Вівторок, 19 Березень 2024


Протягом доби бойовики 12 разів обстріляли позиції військ оперативного командування «Північ», із них 3 рази з БМ-21 «Град», 2 зі стрілецької зброї, з мінометів – 7. Втрат серед особового складу немає.

Двічі в районі населеного пункту Горскоє, було обстріляно взводний опорний пункт одної із механізованих бригад із БМ-21 "Град", один військовослужбовець поранений. Крім того, з мінометів та стрілецької зброї були обстріляні взводні опорні пункти в районі населеного пункту Станично-Луганське та Ольхове, блокпост в районі населеного пункту Трьохізбьонка.
Також з мінометів тричі обстріляли блокпост в районі "Золоте – Фрунзе – Кримське". Також ударів бойовиків зазнали блокпости в районі населеного пункту Кримське та Донецьке.

Зважаючи на високу інтенсивність ведення обстрілів противником по військовослужбовцям, які стоять на охороні визначених позицій та реальну загрозу їх життю і здоров’ю підрозділи артилерії військ оперативного командування "Північ" за день виконали 19 вогневих завдань у відповідь.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.