Вівторок, 19 Березень 2024


В Рівному створена ще одна волонтерська група, яка допомагатиме добровольчим формуванням, що беруть участь в російсько-українській війні. Це обласне представництво Центру підтримки добровольців. 

Центр підтримки добровольців був створений з метою допомоги добровольчим батальйонам та розбудований в областях на базі «Самооборони Майдану».

Пріоритетним завданням Центру є координація процесів створення, діяльності та забезпечення добровольчих підрозділів в рамках Міністерства оборони, Національної гвардії та Міністерства внутрішніх справ.

«Разом з тим, ми займаємося підтримкою і добровольців, а не тільки батальйонів в цілому. Ми готові надавати добровольцям юридичну підтримку, реабілітацію, медичну допомогу», – розповів Олександр Онищук, учасник бойових дій, доброволець батальйону «Січ», координатор Рівненського Центру підтримки добровольців та заступник керівника обласної «Самооборони Майдану».

«Закликаємо усіх, хто вже допомагає добровольчим батальйонам зголошуватися, щоб разом краще координувати нашу допомогу. Основний акцент нашої діяльності буде зроблений на співпраці з сільськими громадами Рівненщини», – додав він.

Гаряча лінія Центру підтримки добровольців надає інформаційну, психологічну та правову допомогу. За цим номером можна також зголоситися у добровольчі підрозділи для боротьби з московським агресором.

За контактним телефоном можна також дізнатись про тих рівнян, які пропали безвісти під час війни.

Контактний телефон Рівненського Центру підтримки добровольців: 068 099-87-26.

Тим, хто хоче допомогти фінансово: картка Приватбанку: 6762 45660 1710 4447 (Антонюк Наталія Валентинівна).

Нагадаємо, що ще в липні керівник «Самооборони Майдану» Андрій Парубій оприлюднив документ, згідно з яким "Самообороною" створено Центр підтримки добровольців (http://www.5.ua/ukrajina/majdan/item/388031-samooborona-maidanu-stvoriuie-tsentr-pidtrymky-dobrovoltsiv).

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.