П'ятниця, 29 Березень 2024


Сьогодні Герою України, полковнику ЗСУ, уродженцю села Залізниця Корецького району Ігорю Гордійчуку виповнюється 42 роки.

Полковник з позивним «Сумрак» брав участь в багатьох операціях під час проведення АТО. Очолював загін спецназу під час виконання завдань у тилу противника, командував боями по зайняттю Савур-Могили. Особисто очолював загони спецназу, виконуючи завдання глибинної розвідки далеко за лінією фронту. Упродовж 12 днів безперервних боїв Ігор Гордійчук героїчно утримував позицію, не зважаючи на поранення і контузію. За свою звитягу отримав державні нагороди – Золоту Зірку Героя України та ордени Богдана Хмельницького II та III ступенів. 

– Переконаний, Рівненщина пишається своїм земляком, мужнім військовим, талановитим командиром, безстрашним бійцем. Щиро вітаю Вас з Днем народження, бажаю якомога швидше відновити своє козацьке здоров’я. Хай Господь благословляє Вас світлою вірою та незгасною любов'ю і дарує многая літ! – йдеться у вітанні.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.