П'ятниця, 29 Березень 2024


Виїжджаючи з міста Березне в напрямку Рівного дивлячись на будівельні роботи по монтажу електроосвітлення дороги протяжністю майже три кілометри, де обабіч дороги немає жодного будинку, задаєшся питанням, а для кого освітлення?

 

 

Напевно для зайців, щоб було добре перебігати дорогу.

Та проїхавши трохи далі, та попавши в глибоку яму, давністю якій майже рік, в якій колеса автомобіля повідлітають в різні боки, розумієш, що це робиться не тільки для зайців, а й для освітлення іменних ям (імені міського голови Пилипаки О. Ф.).

Також риторичне питання виникає і при виїзді з Березного в напрямку Соснового, де електроопори від дороги віднесені майже на двадцять метрів.

Освітлення дороги не буде.

Що освітлюють?

Але забудовників цього району, споглядаючи за ліхтарями в полі на опорах, будуть тішитися думкою, що колись і до їх осель мерія Березного розробить проект електропостачання вулиць.

Коментарі:

Коментарі   

0 # Свідомий громадянин 19.11.2014, 12:39
А що тут казати? Хтось відмив кругленьку суму на проекті освітлення. Тепер, щоби не посадили, потрібно щось робити. Інакше спитають для чого то все робилося. А так ідіотизм та й годі.
Відповісти

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.