Вівторок, 19 Березень 2024


«Інститут аналітики та адвокації» оголошує конкурс есе на тему «Я — Міністр охорони здоров’я». Нагорода за найкраще есе складає 500 гривень.

Участь у конкурсі можуть взяти всі зацікавлені, незалежно від віку чи національності. Автор має розкрити своє бачення майбутнього української медицини, його ідеального вигляду, або ж описати, чого бракує галузі охорони здоров’я. Великий плюс, якщо у есе будуть ілюстрації з закордонного досвіду у галузі охорони здоров’я.

Роботи приймаються на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Варто також вказати своє ім’я, вік та місто проживання. На цю адресу варто надсилати і запитання щодо технічних, змістовних чи будь-яких інших аспектів організації конкурсу.

Кожен учасник може надіслати лише один текст українською, російською чи англійською мовами. Максимальна кількість слів — 1000. Есей повинен містити такі елементи: назва есе / ім’я автора, контакти (із вказівкою місця навчання/роботи), текст есе (вступ, тези, висновки). 

Переможців конкурсу оберуть до 14 лютого 2015 року. Учасники конкурсу, які займуть 1-е, 2-е, 3-е місця, отримають  винагороду в розмірі 500, 300 і 200 гривень відповідно.

Останній день подання есе — 30 січня 2015 року. Найкращі твори будуть опубліковані на сайті «Інституту аналітики та адвокації» (http://iaaukraine.org/) та тематичних ресурсах по всій Україні. Усі раціональні ідеї будуть в тій чи іншій мірі використані у діяльності громадської організації.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.