П'ятниця, 29 Березень 2024


Під час зустрічі з новопризначеним головою Рівненської ОДА Віталієм Чугунніковим Глава держави наголосив, що зараз перед країною постали два основних виклики – захист територіальної цілісності й незалежності та проведення реформ.

«Я від вас чекаю консолідації політичних сил суспільства, імплементації європейського шляху розвитку та Угоди про асоціацію. Я від вас чекаю різкого підвищення енергоефективності, бо кожен з вас знає, що це той виклик, на який ми маємо знайти адекватну відповідь», – наголосив Петро Порошенко.

Глава держави підкреслив, що новопризначені глави облдержадміністрацій мають забезпечити проведення мобілізації. «З 20 січня буде проголошено четверту хвилю мобілізації. Робиться вона для того, щоб забезпечити ефективну ротацію тих підрозділів, що нині перебувають у зоні АТО», – зазначив Президент.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.