П'ятниця, 29 Березень 2024


Вже не вперше допомагають військовослужбовцям працівники КЗ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради.

– Сьогодні, 29 грудня, знову відправили завантажений продуктами харчування і теплим одягом автомобіль. Доставку власним транспортом забезпечить водій центру екстреної медичної допомоги Роман Чайка, а гроші на заправку мікроавтобуса зібрали працівники центру. Передали також і зібрані колективом кошти для нашого співробітника – водія Олександра Юхимчука, який вже тривалий час виконує свій громадянський обов’язок і нині перебуває у Херсонській області. Разом з ним там знаходиться шістдесят військовослужбовців, для яких спільно з волонтерами зібрали комплекти теплого одягу, взуття, речей першої необхідності й, звісно, продуктів харчування, – розповів головний лікар центру Андрій Бортнік.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.