Четвер, 28 Березень 2024


Рівнян, що намагатимуться розрахуватися гривнями котрі були викрадені бойовиками з банків на окупованих територіях, притягуватимуть до кримінальної відповідальності. Про це йдеться у повідомленні РНБО.

Зазначено, що окупаційні війська, котрі захопили банки на окупованих територіях намагаються використати кредитні гроші.

Перш за все, бойовики почали використовувати крадені фарбовані кошти для своїх потреб, а також для розрахунків із населенням.

Фарбовані гроші – це гроші які банки не стигли вивезти з окупованих територій, в зв’язку з чим їх зіпсували спеціальною фарбою.

“Ми попереджаємо населення, що жодна українська банківська установа не прийматиме мічені крадені кошти”, – наголосили в РНБО.

Попереджають також, що тих, хто спробує розплатитися міченими купюрами, будуть затримувати як співучасників викрадення грошей.

Якщо розплатитися такими грішми через термінал, то після надходження коштів картку заблокують. У торгових точках та банках мічені купюри приймати не будуть.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.