Четвер, 28 Березень 2024


Віруючі Рівненщини в черговий раз повезли допомогу в зону АТО. Цього разу представники Церкви «Християн Віри Євангельської» зібрали 24 тонни картоплі, 4 тонни цибулі та 40 тонн різноманітної продукції. В основному це сало, м’ясні та овочеві консерви.

До збору допомоги долучились мешканці Рокитнівщини та Сарненщини. Також, жителі цих районів зібрали для військових 150 тисяч гривень. Усю допомогу повезуть в міста Красноармійськ та Селідове, що на Донеччині, а також Сєвєродонецк Луганської області.

Окрім того, на Схід України поїхали 18 будівельників з Володимиреччини, які будуть допомагати відбудовувати зруйновані оселі мешканців. Зокрема, відновлюватимуть житло біля Дебальцево на Донеччині.

«Разом з прихожанами ми допомагатимемо розвозити продукти до міст, щоб потім вони потрапили до військових та мешканців Сходу», - розповів пресвітер Карпилівської церкви «ХВЄ» Володимир Бричка.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.