Вівторок, 19 Березень 2024


Бойовики продовжують наносити інтенсивні вогневі удари в зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ".

За минулу добу з напрямків ЛУГАНСЬК, ВЕСЕЛА ГОРА та ФРУНЗЕ бойовиками здійснено 34 обстріли позицій військ оперативного командування "Північ", з БМ-21 "Град" – 13, з ствольної артилерії – 19 та танків – 2. При цьому противник продовжує перегрупування, нарощення та організацію всебічного забезпечення своїх сил на СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКОМУ напрямку.

Відбулись два вогневих контакти, поблизу КРИМСЬКОГО та в районі населеного пункту СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКЕ. Намагаючись заволодіти опорними пунктами бойовики використовуючи АГС-17 та стрілецьку зброю пішли у наступ. Українські військові відкрили вогонь у відповідь в результаті чого противник поніс втрати, а займані позиції залишились за нами.

Під обстріли противника потрапили позиції наших військовослужбовців, які захищають населені пункти СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКЕ, МАКАРОВЕ, ВЕРХНЬО ВІЛЬХОВА, КРИМСЬКЕ, ФРУНЗЕ, ЩАСТЯ, ТРЬОХІЗБЕНКА.

Ігноруючи всі домовленості про заборону ведення вогню бандитські угрупування здійснювали обстріли не тільки по передовим позиціям, а й в глибину фронту. Незважаючи на складність обстановки, яка склалася, втрат серед особового складу військ оперативного командування "Північ" немає.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.