Четвер, 28 Березень 2024


Затриманого нещодавно за хабар заступника голови Рівненської ОДА Тараса Пустовіта випустили на волю. Про це повідомляє Press-центр

Учора підозрюваний у хабарництві і вже відсторонений від виконання обов’язків заступника голови Рівненської облдержадміністрації Тарас Пустовіт вніс визначену судом заставу у розмірі 60900 гривень і поїхав з рівненського слідчого ізолятора додому, в Острог. В СІЗО він провів один день. Тим часом прокуратура області наполягає, аби суд збільшив суму застави.

Як повідомив адвокат Тараса Пустовіта Володимир Цуняк, зі звільненням з ізолятора його підзахисний має деякі обмеження в пересуванні і здав свій закордонний паспорт. 19 січня Апеляційний суд Рівненської області розгляне скаргу прокуратури, яка вважає, що обрахований судом розмір застави замалий і що він має сплатити мільйон гривень застави. До слова, якщо перевести 60900 гривень у долари, то за сьогоднішнім курсом вийде близько 3100 доларів.

Як повідомила прес-секретар прокуратури Рівненської області Людмила Суржук, прокуратура вважає, що суд не врахував підвищену небезпеку й корупційну складову вчиненого кримінального правопорушення, тому наполягає, аби суд збільшив суму застави. 

Коментарі:

Коментарі   

0 # valentuna 16.01.2015, 16:02
Xto ne bere xabariv,pidstav utu nemozhluvo. :P
Відповісти

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.