Вівторок, 19 Березень 2024


Кожна область України повинна підготувати план мобілізації економіки регіонів на випадок ускладнення ситуації через військові дії та перехід підприємств на "військові рейки". Таке доручення сьогодні під час селекторної наради дав головам облдержадміністрацій прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передає "Інтерфакс-Україна".

"На превеликий жаль, не всі області поставилися до цього питання виважено. Вимагаю від усіх, щоб кожна область надала остаточний мобілізаційний план національної економіки на випадок того, якщо нам буде необхідно повністю переходити на військові рейки", - наголосив Яценюк.

На селекторну нараду з питань безпеки громадян України та захисту найважливіших інфраструктурних об'єктів у Кабміні також запросили секретаря РНБО Олександра Турчинова, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голову СБУ Валентина Наливайченка. На зв'язку в областях - голови ОДА, керівництво МВС, ДСНС, СБУ регіонів.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну. Яценюк також доручив головам ОДА проводити щоденні оперативні наради з представниками силових відомств для координації роботи з безпеки громадян і об'єктів інфраструктури.

"Як керівник цивільної оборони я вимагаю, щоб кожен день голова адміністрації, начальник місцевої міліції, керівник Служби безпеки, керівник служби з надзвичайних ситуацій на місцях, керівники стратегічних підприємств, які розташовані у вас на території, проводили щоденну оперативну нараду з питання координації роботи з безпеки громадян і об'єктів інфраструктури в кожній окремій області", - наголосив глава уряду.

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.