Вівторок, 19 Березень 2024


Знову мобіліцація, повістки вручають всім підряд, МО дала на кожну область квоту і далі нікоґо не хвилює кого саме призвуть, тут головне кількість. А де наші професійні військовослужбовці, ті кого ми нашими податками годували, надавали пільги всі 24 роки, так мовити оберігали на випадок "а вдруг війна"? 

Про це на сторінці групи Допомога армії - Рівне у ФБ пише відомий рівненський волонтер Вікторія Шинкаренко.

Після невеликого дослідження виявляється що 60-70 відсотків несе службу в кабінетах на миргній території до 18.00, з вихідними і святами.

Тому давайте будем вимагати щоб ті, чий це професійний обовязок були залученні в першу чергу, і не на штаб ато, а на передову, щоб своїм прикладом мотивувати мобілізованих. 

Тому давайте будем вимагати максимального залучення військовослужбовців Збройних Сил до бойових дій (так зване АТО). Аналіз залучення особового складу свідчить про те, що лише 20% чисельності Збройних Сил безпосередньо задіяні в операції, а скільки міліції „сидить” у тилу! Адже безперечним є факт, що один офіцер (прапорщик) у рази краще підготовлений за будь-якого мобілізованого, тобто кадровий військовий рівний як мінімум трьом мобілізованим. Мова йде про усіх, хто не перший рік носить погони – не залежно від займаної посади. А ситуація складається так, що у 60% тих, хто залишається на мирній території робочий день завершується о 18.00 і військові переодягнувшись у цивільну форму, з почуттям виконаного обов’язку, без мук сумління мандрують додому. Першопричиною цьому є на 95% неправильно поставленні завдання найвищим керівництвом держави та на 5% - принцип „моя хата скраю”

Залучення кадрових військовослужбовців та інших осіб у погонах (численна міліція, СБУ, надзвичайники) дозволить державі:

1) поліпшити якість виконуваних завдань у зоні АТО (у рази зросте дисципліна, про жалюгідний стан якої усі мовчать, мотивація, адже мобілізовані „герої” цілими бригадами відмовляються виконувати завдання, зрештою – влучність стрільби!); 

2) зекономити кошти на мобілізації, не розпорошувати зусилля і не навчаючи ведмедя їздити на велосипеді.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.