П'ятниця, 29 Березень 2024


Привести у готовність аварійні бригади, автомобільну та інженерну техніку, а також засоби колективного та індивідуального захисту мають керівники підприємств Рівненщини. Відповідне доручення підписав голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков.

Також на підприємствах треба створити оптимальні запаси матеріально-технічних засобів, у тому числі паливно-мастильних матеріалів. Згідно доручення, керівники стратегічних підприємств області мають в найкоротшіші терміни забезпечити техногенну та пожежну безпеку, а у разі загрози передбачити можливість їх безаварійної зупинки.

«Сьогодні ми маємо фактично війну на Сході, а тому повинні зробити усе від нас залежне, щоб не допустити «відкриття другого фронту» та провокацій з боку терористів, - наголосив Віталій Чугунніков. - Тому в Рівненській області запроваджуються особливі режими функціонування стратегічних об’єктів області. Принагідно хотів би запевнити мешканців області, що влада контролює ситуацію та робить усе, щоб не допустити жодних катастроф чи катаклізмів».

Нагадаємо, що раніше на виконання доручення Уряду в області подвоєно кількість патрулів, а 35 стратегічних об’єктів, в тому числі і будівлі органів влади – під додатковою охороною.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.