Четвер, 28 Березень 2024


Прес-секретар голови Рівненської облдержадміністрації Віталія Чугуннікова Сергій Мініч на своїй сторінці у ФБ прокоментував ситуацію з призначенням молодого грузинського реформатора Іло Глонті на посаду заступника голови ОДА.

"Декілька слів про ситуацію навколо призначення Іло Глонті. Віталій Чугунніков справді мав з ним зустріч. Ідеї та реформи про які вони говорили сподобалися Віталію Семеновичу. Тож Віталій Чугунніков запропонував Іло стати частиною команди та реалізовувати усі ті реформи про які говорив молодий грузин. Однак через те, що Іло не має українського громадянства призначити його заступником напряму не так легко. Дане питання потребує вирішення на рівні Президента. Для того, щоб не втрачати час та, щоб Іло вже зараз міг приступити до реалізації планів та реформ, Віталій Семенович планує запропонувати Іло посаду радника. 

Власне так виглядає ситуація з цим призначенням. Дорогі колеги! Прошу Вас не додумувати та не шукати сенсацій там де їх немає. Дякую...", - прокоментував Сергій Мініч.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.