П'ятниця, 29 Березень 2024


В.о. голови Березнівської РДА Віктор Партак може отримати догану за погане освоєння державних субвенцій. Більше двох мільйонів гривень із держбюджету отримав Березнівський район на переоснащення котелень. Але його керівництво не встигло вчасно освоїти ці кошти. Про це повідомляє кореспондент ERVE.UA.

«Я особисто попереджував усіх керівників районів, щоб вони освоїли виділені кошти, адже з початку року субвенції повернуться назад до бюджету України . Ці гроші були виключно державною субвенцією і передбачалися для здійснення заходів по модернізації котелень. Але деякі голови чогось чекали», - сказав Ю.Приварський.

За його словами, усі роботи були проведені, та із підрядником не встигли розрахуватися, а через закриття бюджетного року невикористані кошти повернулися назад до держбюджету. Відтак, за роботи тепер будуть розраховуватися грошима із місцевих бюджетів, тобто, тими, які передбачалися на втілення соціальних програм.

«Я направив пропозицію голові Рівненської ОДА Віталію Чугуннікову оголосити догану керівнику району, який поставився до виконання своїх обов’язків невідповідально», - зазначив Приварський.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.