Вівторок, 19 Березень 2024


Мобілізація на Рівненщині йде за планом. У цьому запевнив тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Рівненського обласного військового комісаріату Михайло Твердохліб.

За його словами, нині план першого етапу часткової мобілізації виконано на понад 85 відсотків. Разом з тим, його терміни ще не завершені.

На даний час оповіщено майже 6 тисяч військовозобов’язаних. Для проходження медогляду прибуло близько 4,5 тисяч осіб. Це становить приблизно 80 відсотків.

«Дійсно, певні проблеми з мобілізацією є, - зазначив Михайло Твердохліб. – Адже тільки половина військовозобов’язаних, котрі пройшли медогляд, за висновками військово-лікарських комісій придатні до військової служби у Збройних Силах України».

Разом з тим, військовий комісар вважає такі проблеми із виконання заходів часткової мобілізації не критичними.

Михайло Твердохліб переконаний, що належну мотивацію чоловіків до проходження військової служби мають забезпечити: відповідальність місцевих громад Рівненщини за територіальну цілісність держави, підвищений соціальний захист військовослужбовців та їх сімей, а ще сприятлива суспільна думка.

«Запевняю, у нас достатня кількість патріотів, які хочуть захищати Вітчизну від зовнішнього агресора. Кожен, хто з’явився у військовий комісаріат, завершив медичний огляд і призваний по мобілізації – це справжній патріот України, наш Герой», - наголосив військовий комісар.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.