П'ятниця, 29 Березень 2024


Цей колегіальний орган працюватиме в рамках громадської ініціативи у вигляді постійно - діючого дискусійного майданчику для обговорення та врахування суспільно значущих інтересів у вирішенні важливих питань соціального спрямування. Де представники інститутів громадського суспільства зможуть обговорювати проблеми як загальнодержавного, так і місцевого рівнів та вживати заходи з формування громадської думки, впливати на діяльність органів обласної влади у певних сферах суспільного життя. В тому числі і з питань проведення моніторингу діяльності підвідомчих установ соціальної сфери в нашій області».

Членами колегії досягнуто домовленостей про співпрацю з керівництвом Департаменту соціального захисту населення РОДА в особі його директора Підкидач Ольги Володимирівни.

Також повідомляється про те, що з членів громадської «Соціальної колегії» буде створено НАГЛЯДОВУ РАДУ, яка буде займатися моніторингом діяльності підвідомчих установ соціальної сфери.

До складу Наглядової ради будуть входити представники тих громадських об’єднань в положеннях та статутах яких передбачено здійснення громадського контролю за дотриманням всіх прав громадян, які потребують соціального захисту.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.