Вівторок, 19 Березень 2024


Минулого року ми стали свідками та учасниками історичної події – Революції Гідності, під час якої мільйони українців виявили вражаючу незламність, патріотизм, хоробрість та здобули перемогу над корумпованим і авторитарним режимом. 

20 лютого ми вшановуватимемо тих, хто ціною власного життя захистили ідеали демократії, відстояли права і свободи людини, європейське майбутнє України – Героїв Небесної сотні. Серед цих найкращих представників українського народу є і наші земляки – Олександр Храпаченко, Валерій Опанасюк, Георгій Арутюнян та Іван Городнюк. Пам’ять про цих Героїв  живе у наших справах, у душах українських воїнів та добровольців, які нині захищають Незалежність і територіальну цілісність держави від російської агресії на Сході України. Імена героїв навіки залишаться в наших серцях, назвах вулиць міст та сіл Рівненщини.

Закликаємо у цей день мешканців області згадати у молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Нехай пам'ять про полеглих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. 

Герої не вмирають! Слава Україні!

Голова Рівненської обласної організації партії
«БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА-СОЛІДАРНІСТЬ»
Сергій Штурхецький

Голова Секретаріату Рівненської обласної організації партії
«БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА-СОЛІДАРНІСТЬ»
Олексій Муляренко

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.