Вівторок, 19 Березень 2024


У Гощі відкрили пам’ятний хрест на знак пошани та пам’яті Героїв Небесної Сотні. Його звели поряд із сотнею берізок, висаджених навесні минулого року.

«Пам’ятний хрест, який ми сьогодні відкриваємо, говорить нам про ту історію, що буде тривати ще багато віків. Пам'ять буде вічною, адже ми не маємо права забути подвиг Героїв, які поклали голови за ідеал держави», - наголосив учасник Революції Гідності Михайло Тхорук.

Представники місцевої влади, активісти-майданівці, волонтери та громадськість вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Майдану та загиблих на Сході України.

Настоятель місцевої церкви освятив пам’ятний хрест і прочитав молитву за спокій душ українських героїв.

Збудували хрест за кошти меценатів, підприємців та мешканців Гощанщині. Автором слів, викарбуваних на пам’ятній дошці, є учасник Революції Гідності Валентин Коновалюк з села Воскодав.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.