Вівторок, 19 Березень 2024


Наразі вже підтверджено три факти смерті мобілізованих на Рівненському полігоні. Попередня причина двох з них – зловживання алкоголем.  

Аби запобігти незаконному обігу спиртного, голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков доручив правоохоронцям посилити роз’яснювальну роботу з мешканцями сусідніх з полігоном населених пунктів.

Також Віталій Чугунніков дав доручення обласному військовому комісару прискіпливіше ставитися до медичних оглядів мобілізованих. А також, наскільки це можливо, максимально виявляти серед них тих, хто страждає на алкоголізм.

«Невже нам не достатньо тих Героїв, котрі гинуть у зоні АТО. Неприпустимо мати жертви ще й на полігонах. Сьогодні країна очікує від нас не стільки кількісного, скільки якісного виконання планів мобілізації. Тому я доручив обласному воєнкому проводити мобілізацію з максимальним урахуванням випадків смертей від алкоголю. Окремо доручено начальнику облуправління внутрішніх справ проводити додаткові заходи щодо запобігання потрапляння на полігон алкоголю», - зазначив Віталій Чугунніков.

Голова ОДА також додав, що на сьогодні його непокоять повідомлення щодо умов проживання на полігоні та підготовки мобілізованих. Тож Віталій Чугунніков планує найближчим часом відвідати Рівненський полігон.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.