Четвер, 28 Березень 2024


П'ятнадцять жінок з Рокитнівського району поїхали на Схід аби допомагати мирному населенню в зоні АТО. Серед них дві медсестри, які доглядатимуть поранених бійців в Артемівському військовому госпіталі, що на Донеччині. Для цього працівниці Карпилівської дільничної лікарні пішли у відпустку за свій рахунок.

«В Артемівському госпіталі не вистачає медсестер, вони працюють понаднормово.  Керівництво закладу звернулось за допомогою до нас, - розповів пресвітер Карпилівської церкви ХВЄУ Володимир Бричка. - Інші жінки будуть куховарити для мешканців Слов’янська, котрі втратили свої домівки та проживають у тимчасовому помешканні».

Водночас у зону АТО представники місії «Братерство без кордонів» та церкви ХВЄ в черговий раз повезли благодійну допомогу. Продукти, медичні ліжка, матраци, миючі засоби та будівельні матеріали доставлять у міста Слов’янськ, Рубіжне та Сєвєродонецьк.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.