Четвер, 28 Березень 2024


На Рівненщині оголосили обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад на 2015 рік. Він відбуватиметься в області вже вшосте. Метою конкурсу є підтримка ініціатив сільських громад. Про це йшлося під час засідання конкурсної ради.

«Розміри грантів становитимуть від 40 до 70 тисяч гривень, - розповів перший заступник голови ОДА, співголова конкурсної ради Юрій Приварський. - Власний внесок громад у реалізацію задуманого має бути не менше 30 відсотків від загальної вартості. Учасниками конкурсу можуть бути проекти, розроблені сільськими, селищними, міськими, районними радами, а також спільні - подані кількома громадами».

Тематика проектів-учасників має стосуватися розвитку підприємництва, енерго- та ресурсозбереження, а також організації ефективної системи надання соціальних послуг.

«Для того, аби обговорити з громадами проблемні питання, що виникатимуть під час конкурсу, проведемо два навчальні семінари. Один з них відбудеться в обласному центрі, другий – у Сарнах», - зазначив керівник Волинського ресурсного центру Василь Кашевський.
Свої ідеї громади можуть подавати до 31 березня 2015 року. Проекти надсилати: поштою на адресу 33028, м. Рівне, а/с № 201, а також на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою «На Конкурс». Більш детальна інформація про конкурс розміщена за адресою www.vrc.rv.ua/konkurs.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.