П'ятниця, 29 Березень 2024


Найкращу динаміку розвитку на Рівненщині у січні зафіксували виробники промислової продукції. За перший місяць 2015 року її виробництво збільшилося більш як на 10 відсотків. З такими темпами росту промислові виробники  Рівненщини стали найкращими серед регіонів. Загалом по Україні спостерігається спад на понад 21 відсоток. Про це йшлося на засіданні колегії ОДА.

Зокрема, у минулому місяці місцеві підприємства виробили електроенергії та газу більше на 16 відсотків, машинобудування – на 15, виробництва будматеріалів та скловиробів – на 12 відсотків.

«Найкраще по виробництву у січні спрацювали Рівненська атомка, ПАТ «Волинь цемент», Рокитнівський склозавод, високовольтний завод, Сарненський завод металовиробів, «Агроресурс», - зазначив перший заступник голови ОДА Юрій Приварський.

Разом з тим, у минулому місяці менше продукції виробили підприємства харчової, хімічної та деревообробної промисловості, а також текстильного виробництва.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.