Вівторок, 19 Березень 2024


За минулу добу втрат серед особового складу оперативного командування "Північ", який виконує поставлені бойові завдання в зоні відповідальності немає.

Незважаючи на Мінські домовленості, противник продовжує порушувати режим припинення вогню. Водночас активність бойовиків суттєво знизилась. Відведення військової техніки противника від лінії зіткнення, в районі виконання бойових завдань військ оперативного командування "Північ" не відмічено. При цьому в межах відповідальності сектора спостерігається зосередження особового складу, озброєння та військової техніки бойовиків для можливого проведення наступальних дій.

За добу бойовиками здійснено 3 обстріли з стрілецької зброї взводних опорних пунктів військ оперативного командування. Обстріли здійснювалися з району населеного пункту ФРУНЗЕ. В результаті обстрілів отримав поранення один військовослужбовець, якому надана медична допомога. Загроз життю немає.

Зафіксовано 2 прольоти безпілотних літальних апаратів в напрямку Донецький – Нижнє та в напрямку Сміле – Кримське.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.