П'ятниця, 29 Березень 2024


Абсолютною нісенітницею називає народний депутат України Олександр Дехтярчук звинувачення на свою адресу, викладені у листі “Народний депутат обманює своїх виборців“, який вчора редакція сайту "Рівненська правда" отримала на свою електронну скриньку. 

- Що про це вже говорити. Закон підписаний, – відповів народний депутат Олександр Дехтярчук на прохання прокоментувати викладені у листі звинуваченя. – Я чудово знаю, хто каламутить воду. Їм може не подобатися, що Рівненщину у парламенті представляє депутат-законотворець, але моя причетність до підписаного Президентом Закону  “Про добровільне об’єднання територіальних громад” зафіксована у документах. На сайт ВРУ вони будуть викладені  за тиждень.

Олександр Дехтярчук  має відношення до Закону, оскільки входив до складу робочої групи, що готувала законопроект до другого читання. Під час підготовки законопроекту, групою були враховані і численні поправки Дехтярчука, які він вважав суттєвими і необхідними для дієвості данного закону. Зокрема, Олександр Дехтярчук відстоював право на інститут Старост іх виборність прямими виборами іх статус як посадових осіб.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.