П'ятниця, 29 Березень 2024


27 лютого близько шостої години ранку на автовокзалі у Сарнах трапилася бійка. Постраждав депутат Березнівської районної ради, інвалід війни, учасник бойових дій в Афганістані Микола Семенович, повідомляє сайт ТакеІНФО.

Чоловік хотів проїхати із міста Сарни, що на Рівненщині, до «березнівського повороту» по пільговому квитку. Микола Семенович  прийшов до касира. 

«Працівниця автовокзалу Лариса Міщенко сказала, що білет вона не дасть, тому що змінилися тарифи. Вона запропонувала піти в маршрутку до водія і він має взяти пільговика по посвідченню. Вона сказала, що водій прийде до неї в касу і вона все йому пояснить»

Микола Семенович розповідає, що зайшов у маршрутку «Рокитне-Рівне» ( номер державної реєстрації транспортного засобу ВК 1821 АК).

«При вході я показав посвідчення і сказав, що касир білета не дала. Водій почав виганяти мене з автобуса і сказав, що своє посвідчення я буду показувати на вулиці. Потім він заявив, що це не мої документи. Тоді я дістав паспорт, щоб переконати водія, проте він заявив, що не візьме мене все-одно і треба платити. Почалася суперечка. Він почав погрожувати, мовляв, я тебе візьму, але викину за Сарнами в лісі на….й. Я вирішив, що краще уникнути конфлікту і піти на іншу маршрутку. Услід мені водій почав висловлюватися ненормативною лексикою, а щоб я краще зрозумів, кілька разів вдарив мене в обличчя і груди, сів у маршрутку і поїхав».

«Після цього я пішов на автовокзал. Касир запитала, чого я не поїхав, а я їй: водій не взяв, та ще й побив. Став з’ясовувати прізвище водія, бо в маршрутці не було жодних даних про перевізника. Касир сказала мені його прізвище. Далі я викликав міліцію. Разом із правоохоронцями проїхав у районний відділ міліції, щоб розповісти про цей інцидент. У міліції мені стало зле, приїхала швидка. У мене піднявся тиск. Далі завезли в районну лікарню, зробили три уколи. Потім у лікарні я зробив рентген і знову зустрівся зі слідчим по цій справі. Уже після цього я почав з’ясовувати, хто мій кривдник. Виявляється, що водій цієї маршрутки Іван Ониськевич не тільки водій, а ще і перевізник».

Іван Ониськевич цю ситуацію прокоментував так:

«Я вам так прокоментую: ніхто його не бив. Він зайшов до мене в автобус. Я кажу: білет є? Каже – нема. Я кажу: сходи візьми білета, а він мені: ти хто такий? Я йому кажу: вийди і візьми білета. Це що означає, як в нього посвідчення, то вже і білета не треба брати. Він виходить з автобуса і каже мені: ти козел, а я його так чуть штовхнув плечем з автобуса, дай поїхав. Знаєте, зараз такі люди пішли. Вони нас викидають із-за руля, ноги об нас витирають. Ви провірте, сядьте зі мною, подивіться, як я їжджу»,- розповів Іван Ониськевич.

Наразі міліція відкрила кримінальне провадження за статтею Умисне легке тілесне ушкодження, яке карається штрафом до п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Юрій ШАРМАНСЬКИЙ

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.