Вівторок, 19 Березень 2024


За минулу добу втрат серед особового складу оперативного командування "Північ", який виконує поставлені бойові завдання в зоні відповідальності немає.

Суттєвої вогневої активності бойовиків не відмічено. Основні зусилля противника зосереджені на відновленні боєздатності підрозділів, перегрупуванні сил і засобів, активному постачанні зброї та боєприпасів.

Відведення військової техніки противника від лінії зіткнення не спостерігається. При цьому в межах відповідальності сектора виявлено зосередження особового складу, озброєння та військової техніки бойовиків для можливого проведення провокаційних (штурмових) дій у напрямку населених пунктів КРИМСЬКЕ і ЛИСИЧАНСЬК.

Найбільш небезпечними залишаються райони: н.п. СТАНИЦЯ ЛУГАНСЬКА, ЩАСТЯ, КРИМСЬКЕ, ТРЬОХІЗБЕНКА та позицій підрозділів сектору вздовж “Бахмутського шляху”.

За добу бойовиками здійснено 3 обстріли з стрілецької зброї взводних опорних пунктів військ оперативного командування. Обстріли здійснювалися з району населеного пункту СМІЛЕ.

Особовий склад продовжує виконання заходів інженерного дообладнання взводних опорних пунктів, блокпостів, поповнення запасів матеріально-технічних засобів та створення додаткових запасів боєприпасів, в першу чергу артилерійських.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.