Четвер, 28 Березень 2024


Про це заявив народний депутат України з фракції “Блоку Петра Порошенка” Василь Яніцький під час засідання комітету з питань промислової політики та підприємництва у Верховній Раді, на якому розглядався проект Закону України про старательську діяльність (реєстр. № 2013), співавтором якого є народний депутат. 

«В ситуації, що склалася на сьогодні в деяких регіонах України, особливо в північних районах Рівненській області зволікання з прийняття законопроектів про старательську діяльність та  врегулювання видобутку бурштину є  неприпустимим. Проекти законів, які зараз розроблені, мають неточності, їх треба доопрацьовувати. Проте, наразі першочерговим завданням народних депутатів є проголосувати за них у першому читанні”, – зазначив Василь Яніцький.

В результаті обговорень парламентський комітет підтримав пропозицію внести даний проект закону для прийняття в першому читанні.

Нагадаємо, що 12 березня в Рівному зібралися народні депутати, керівництво відразу трьох областей (Рівненської, Волинської та Житомирської) та громадські активісти, аби обговорити скандальну «бурштинову» тему. Адже проблема незаконного видобутку «сонячного каменю» актуальна для цих трьох регіонів.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.