П'ятниця, 29 Березень 2024


Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Приварський представив новопризначеного керівника Березнівської РДА Миколу Мельника.

Під час представлення були присутні підприємці, керівники установ та організацій Березнівського району, депутати райради, голови місцевих рад, представники громадських організацій, а також народний депутат України Сергій Євтушок.

У вітальному слові Юрій Приварський побажав новопризначеному голові конструктивної праці та консолідації громадськості району. Микола Мельник подякував за довіру і закликав усіх до співпраці задля зміцнення соціально-економічної ситуації Березнівщини, підтримки бійців АТО та єдності в Україні.

Довідково: Микола Мельник народився 15 березня 1960 року в селі Губків Березнівського району. Освіта – вища. Закінчив Березнівський лісний технікум, Воронежський ордена Дружби народів лісотехнічний інститут та Львівський державний аграрний університет.

Свою трудову діяльність почав з 1980 року як майстер лісу Кам’янець-Подільського лісгоспзагу Хмельницької області. Працював на різних посадах у лісництвах Березнівського та Сарненського лісгоспів. Був начальником Березнівського районного відділу земельних ресурсів. З липня 2011 року – фізична особа-підприємець.

Почесний землевпорядник України. Депутат Березнівської районної ради V та VІ скликання. У 2006-2010 роках очолював Березнівську райраду.

На посаду голови Березнівської райдержадміністрації Миколу Мельника призначено відповідно до розпорядження Президента України від 24 березня 2015 року № 292/2015-рп.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.