П'ятниця, 29 Березень 2024


Поїздки на роботу велосипедом набувають все більшої популярності як у світі, так і в Україні, зокрема і на Рівненщині. Місцеві партійці “Солідарності - “Блоку Петра Порошенка” теж вирішили приєднатися до акції “Велосипедом на роботу”, ініційованої громадськими активістами краю.

Як зазначив депутат Рівнеради, представник партії “Солідарність - “Блок Петра Порошенка” Тарас Максименко він вже протягом двох місяців їздить на роботу велосипедом, відмовившись від використання автомобіля, що дозволило відчутно зекономити витрати сімейного бюджету. 

“На жаль, велосипедні поїздки на роботу, у нас ще не набули такої популярності, як у європейських країнах. Адже є  дуже багато факторів, що не сприяють розвитку велосипедного транспорту. Та його переваги долають всі перешкоди, і впевнений, що незабаром такий вид транспорту набуде і у нашому регіоні шаленої популярності”, - зауважив Тарас Максименко.

За словами депутата, метою зініційованої акції “Велосипедом на роботу” є показати, що велосипед дійсно може бути зручним, швидким та дешевим транспортом для щоденних поїздок. 

Тарас Максименко також наголосив на тому, що міська влада Рівного має звернути увагу на необхідність створення умов на робочих місцях для велосипедистів.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.