Четвер, 28 Березень 2024


Діти військовослужбовців оперативного командування «Захід» відпочивають в оздоровчому таборі Міністерства оборони України імені Юрія Гагаріна, що в Одесі. До кінця літа планується чотири зміни протягом яких відпочине і оздоровиться 21 дитина. Термін перебування в оздоровчому таборі 21 доба. Діти військовослужбовців отримують путівки на пільгових умовах.

Для юних гостей Одеси спланована цікава та різноманітна програма. Окрім морського відпочинку та спортивних занять, на запрошення керівництва гарнізону «гагарінці» відвідають кораблі Військово-Морських Сил, ознайомляться з експозиціями Військово-історичного музею та Меморіалу 411-ї батареї, відвідають театри та численні визначні місця причорноморського міста-героя, дитячі розважальні центри.

Також, цього року члени сімей загиблих військовослужбовців мали змогу безкоштовно один тиждень відпочити в Туреччині. З оперативного командування «Захід» було відправлено 60 дружин і дітей. З Рівненської області 5 членів сімей загиблих військовослужбовців відпочивали в Туреччині.

Військово-політичне керівництво держави та командування оперативного командування «Захід» дбає про військовослужбовців і робить усе можливе в рамках чинного законодавства для соціального захисту членів їхніх сімей. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.