П'ятниця, 29 Березень 2024


31-річний боєць АТО з Квасилова Федір Мисюра у серпні 2014 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. У зоні АТО боєць пробув три місяці. Перебуваючи в Донецькому аеропорту, 15 січня 2015 року отримав важке поранення. Звідти в Дніпропетровськ його доправили вертольотом у тяжкому стані. Після кількох перенесених операцій Федір Мисюра повернувся в Рівне. У березні пройшов перший цикл реабілітації у Трускавці. Потім - курс реабілітації у Рівненському госпіталі.

Нині працює головним спеціалістом в управлінні транспорту і зв'язку Рівненського виконавчого комітету і вже готовий працювати на новій посаді в управлінні інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА.

 

 

Наразі ж чекають підтвердження на погодження посади з Кабінету міністрів і вже тоді рівненський кіборг приступить до виконання обов'язків. Нам вдалося поспілкуватися з Федором та розпитати про плани на майбутнє.
 

Джерело: rivne1.tv

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.