Четвер, 28 Березень 2024


У Сарнах до Дня молоді та Дня Конституції представниками Народного фронту були організовані масові заходи для мешканців і гостей міста.

Представники Народного фронту організували й провели змагання з дартсу і армрестлінгу. Окрім грошової винагороди переможцям, від народного депутата України Віталія Корчика, любителі влучних кидків мали можливість отримати 10 грн. за кожну “10-ку”. Варто зауважити, що із понад сотні учасників таких влучників було шестеро.

А от у силовій вправі розгортались драматичні події: боролись навіть чоловік із дружиною, для того щоб отримати грошовий бонус від нардепа.

Крім змагань і безпосередньої участі у них, кожен хто підходив до сектору фронтовиків обов’язково чув щирі привітання і побажання завжди лишатись молодим і шанувати головний закон держави.

Джерело: В кулуарах

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.