П'ятниця, 29 Березень 2024


«Опозиційний блок» разом із екс-головою Рівненської ОДА Василем Берташем має хороші шанси отримати підтримку електорату на виборах. Все залежатиме від рівня соціальної напруги в суспільстві» -  розповів екс-голова Корецької РДА Михайло Волинець.

«Ми з Анатолієм Юхименком та Василем Берташем постійно спілкуємося. Я завжди говорив людям в очі те, що думаю. Відверто кажучи, доля будь-якої опозиційної партії залежить від того, наскільки високий рівень конфліктності в суспільстві. Чим важче людям жити, тим більше опозиційна партія отримує голосів. Окрім «Опозиційного блоку», на противагу пропризиденській партії з’явиться ще кілька потужних партій, які, до речі, знаходяться при владі», - розповів Михайло Волинець.

За його словами, опозиційний електорат на Рівненщині нікуди не зник, він просто очікує.

«В Україні багато проблем. Скоро рівнянам прийдуть нові комунальні рахунки. Усі готуються до найгіршого. В наших людей такий менталітет, що владу ніколи не хвалять. До того ж, чималий відсоток виборців, які постійно голосують за опозицію, нікуди не зник», - зазначив екс-голова Корецької РДА.

 

Джерело: ERVE.UA

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.