Вівторок, 19 Березень 2024


На Рівненщину під час ротації особового складу повернувся зведений підрозділ «Койот» Центральної артилерійської бази озброєння, який понад три місяці виконував завдання у зоні антитерористичної операції на сході України.

Ротацію військовослужбовців у районі виконання завдань провів особисто командир військової частини полковник Олександр С. Також, до забезпечення ротації долучилися небайдужі представники бізнесу Рівненської області, серед яких голова спілки підприємців Сергій Лаврущенко та Іван Бігун.

– Горджуся своїми бойовими побратимами, які попри небезпеку та ворожий вогонь, виконали усі поставлені завдання. Щиро радий, що наші герої залишилися живими і здоровими, і додали до історії нашого колективу більше бойових звитяг, – зазначив командир військової частини. – Дякую за службу!

Серед основних завдань військовослужбовців були супровід військових колон з боєприпасами та матеріально-технічними засобами в районі Артемівська. За рішучість, безстрашність і оперативність в зоні проведення АТО їх прозвали «Койотами».

Вдома, на центральній площі міста, героїв з хлібом-сіллю зустріли рідні, друзі, представники державних органів влади та місцевого самоврядування. Їх привітав голова райдержадміністрації, а творчий колектив районного будинку культури подарував музичні виступи.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.