Четвер, 28 Березень 2024


Сьогодні у Рівному відбулося перше земельне жеребкування серед учасників АТО. Дізнатися, яка ж саме ділянка землі кому дістанеться, вони здебільшого прийшли разом із родинами. Декому з бійців номери під час жеребкування витягували їх діти. Загалом поділили 300 ділянок. Остаточно все затвердять депутати міської ради під час сесії, яка відбудеться 16 липня.

«Всього за два дні ми розподілимо 555 ділянок. В середньому кожна з них має площу п'ять - шість соток.  На сьогодні я вважаю, що ситуація у Рівному - чи не найкраща в Україні. В інших регіонах, як правило, землю безпосередньо в місті не надають. Наступні жеребкування будуть проходити 9,10 і 24 липня», - прокоментував ситуацію голова комісії, яка проводить жеребкування, Володимир Грудницький.

Земельні ділянки рівненським воїнам АТО надають у масиві Бармаки та у районі вулиці Костромської. Не всі цим задоволені. Так,  обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини і бійці батальйону "Горинь" скликали збори з приводу поділу землі, куди запросили представників міської та обласної влади. Вони нарікали на те, що на ділянках, виділених під забудову, незручний для зведення будинків рельєф та відсутні комунікації. Також учасники АТО обурювалися дуже малою площею ділянок - всього від 4,5 до 6 соток кожна. Навіть попереджали, що не прийдуть на жеребкування. Однак воно таки відбулося.

Джерело: День

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.