П'ятниця, 29 Березень 2024


В МПК "Текстильник" о 9-ій ранку розпочалося друге жеребкування щодо розподілення земельних ділянок серед учасників АТО.

Нагадаємо, що вчора, під час першого такого жеребкування отримали землю 250 військових, однак щасливими назвати військових важко, адже вони зовсім не задоволені землею, яку пропонує міська влада.

Головна претензія – перепади висот на цій землі місцями сягає 47 метрів, а тому звичайній людині будуватися там неможливо – звісно, не вклавши попередньо десятки, а то й сотні тисяч у розрівнювання ділянки. Однак, розуміючи, що інших варіантів від місцевої влади чекати марно учасники АТО брали участь у жеребкуванні.

Варто зазначити, що зі слів військових, до них вже зверталися представники бізнесу із пропозицією продати ділянку, проте суми були «смішними» через проблеми цих ділянок - схили і відсутність комунікацій.

Зі слів фахівців, нічого побудувати із своїми грошима військові там не зможуть.

                                                                                                               

Джерело: Рress Центр

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.