П'ятниця, 29 Березень 2024


12 липня 2015 року бійці 10-го ЗБАТ ДУК ПС та активісти "Правого Сектору" Рівненщини розпочинали безстрокову акцію пікетування Рівненського обласного УМВС проти свавілля бандитів та злочинців в погонах та їх злочинних дій в Мукачево. До Міністра внутрішніх справ України буде передане відповідне звернення.

Лідер "Правого Сектору" на Рівненщині Роман Коваль зазначив:
- На протязі довгого часу Закарпаття тероризувалося бандитами Балоги, Шуфрича, Медвичука, Ланьо. Вони контролювали весь бізнес, митниці, нафто і газопроводи, бази відпочинку і т.д.Дехто з них працював в форматі створення так званої Карпатської Русі, де звучали заклики до сепаратизму. Сьогодні коли з війни повертаються хлопці і бачать те саме г... при владі, в них загострене почуття справедливості. За що боролися? За те щоб ті ж паразити тебе мали ні защо! Єдиним впливовим аргументом проти цієї нечисті є автомат Калашнікова.Більше вони нічого не розуміють. Це як останній аргумент.І як би зараз нас не називали порошенки, яценюки, авакови, ці хлопці зробили так як мали зробити воїни. А владі і народу потрібно зрозуміти, що є сила, яка сьогодні може захистити не тільки себе але й всю Україну.Смерті наших побратимів аукнуться дуже багатьом колишнім і теперішнім владоможцям. Терпець вривається. Якщо сьогодні прольється ще хоч капля крові наших братів, вся відловідальність ляже на керівництво держави і силовиків. Ми готові до любого сценарію. Разом пліч-о-пліч до перемоги над режимом внутрішньої окупації! СЛАВА УКРАЇНІ!

Підтримку націоналістам висловили добровольчі батальйони ОУН та Донбас.


 

Прес-служба "Правого Сектору" Рівненщини
0982585654

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.