П'ятниця, 29 Березень 2024


По квартирах рівнян ходять молоді чемні люди та приносять безкоштовні газети, які називаються «Рівне сьогодні і завтра», що є інформаційними бюлетнями ГО «Рівненський громадський контроль». Вони не агітують, але задають різні питання, - повідомляє сайт ВКулуарах.

Зокрема, чи планують рівняни прийти на місцеві вибори, що відбудуться 25 жовтня цього року, чи знають вони «свого» депутата, чи чули щось про Дмитра Якимця, як оцінюють його діяльність … Також молоді опитувачі цікавляться ставленням рівнян до нині діючого мера Володимира Хомка.

Усі відповіді занотовуються у вигляді галочок та плюсиків-мінусів до спеціального розграфленого зошита.

В свою чергу, невідомий у Рівному доброзичливець через яскраві плакати на дошках оголошень біля під’їздів застерігає мешканців обласного центру від «нечесного політика», який підсилає до них 300 агітаторів.

Рівняни у facebook кажуть, що такими картинками обклеєне все місто.

На агітаційному плакаті із червоним знаком оклику нема інформації ні про його тираж, ні про друкарню, на якій його було видрукувано, ні на чиє замовлення. Якби передвиборчі перегони у Рівному вже були оголошені, можна було би вказувати на порушення статті про друковані матеріали передвиборчої агітації Закону про вибори. Однак наразі можна тільки зауважити якісний ламінований папір, на якому видрукувано застереження.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.