Вівторок, 19 Березень 2024


Воротар костопільського жіночого футбольного клубу «Родина-Ліцей» Алла Герасимчук відтепер захищатиме кольори чемпіона України, харківського клубу «Житлобуд-1». До складу чемпіонів цьогорічну випускницю комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради запросили через травму основного голкіпера «Житлобуду» Ірини Подкуйко.

– Сімнадцятирічна Алла Герасимчук, прийшла у жіночий футбольний клуб «Родина-Ліцей» чотири роки тому. З 2012-го року вона грала за клуб у Вищій лізі чемпіонату України. У 2013-му році у складі збірної України U-17 виступала на чемпіонаті Європи з футболу в Австрії, – розповіли в комунальному закладі «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради.

Дебютувати за нову команду Алла Герасимчук зможе вже у найближчому матчі проти «Тернополянки». Гра відбудеться 1 серпня у Тернополі.

Джерело: Рівненська облрада

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.