Вівторок, 19 Березень 2024


Після того, як голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков взяв під особистий контроль ситуацію з призначенням субсидій, показники значно покращилися. Рівненська область з кінця рейтингу призначення субсидій перемістилася на шосту позицію.

На сьогодні в області субсидію вже призначено для близько 42 тисяч домогосподарств, що складає майже 65 відсотків, при цьому аналогічний показник по Україні становить приблизно 54 відсотки.

За новим порядком оформлення субсидій, який почав діяти з 1 травня цього року, до органів соціального захисту населення звернулось 32,5 тисяч родин. Окрім того на обліку в органах соціального захисту населення перебувало 32,6 тисяч сімей, які отримували субсидію в опалювальний період 2014-2015 років.

 

Джерело: Прес-служба Рівненської ОДА

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.