Четвер, 28 Березень 2024


Двадцять четвертого липня в актовій залі Березнівської центральної  районної лікарні профспілкова організація цього комунального закладу планує, зі слів керівника профспілки Л.Муравинець провести «вибори головного лікаря комунального закладу».

Вчора  21 липня відбулася  організаційна нарада з керівниками відділень та профспілковим активом. Працівникам «радять»  в обов’язковому порядку, (за  явку відповідають керівники відділень та господарських   структур),  в  цю п’ятницю з восьмої години ранку до третьої по обіді з паспортом прийти і зробити свій вибір, з трьох кандидатів які подали документи  до  районної ради для розгляду на сесії , вибрати собі головного лікаря.

Це подається як прохання районної влади вивчити думку колективу, кого можна пропонувати сесії  районної ради на цю посаду.

Серед кандидатів фігурує Василь Піддубний який,  як колишній головний лікар використовуючи   свій  вплив на керівників структурних підрозділів, як розповідають місцеві мешканці, через тиск та залякування планує отримати вагомі важелі з боку колективу для тиску на суд під час розгляду його позовної заяви з приводу його звільнення.  

Районна влада потакає таким примхам та дозволяє в режимному закладі яким є лікарня, в робочий час, проводити такі публічні заходи не враховуючи  загальнополітичної  ситуації та відношення громади до особи Василя Піддубного, його  методів керівництва колективом  та  громадянською позицією.

Адже він відомий як  одіозний представник колишньої регіональної влади що «прославився» незаконними звільненнями, переслідуванням за правду та  за словами активістів фінансовими аферами з бюджетними коштами, на які є рішення судів, що вступили в законну силу.  Хто понесе відповідальність за наслідки  ситуації яка може виникнути під час   так званого голосування в приміщенні закладу?

Про конфлікт колишнього регіонала з активістами громадськості району  не знає тільки лінивий . Чи не продовжиться цей конфлікт прямо там на так званій «виборчій дільниці»? Адже пан Піддубний налаштований рішуче заручитись «підтримкою колективу», але і громада не спить. Під час судового засідання з приводу розгляду скарги на те, що його звільнили нібито незаконно,  яке відбулося сімнадцятого липня, в залі серед тридцяти присутніх активістів  були і представники  УНА-УНСО та «Правого сектора».

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.