П'ятниця, 29 Березень 2024


Сьогодні, в примішенні Березнівської районної лікарні відбудуться вибори головного лікаря району. Дану профанацію влаштовує т.зв профспілка райлікарні за сприяння районної влади. 

Колектив медичних працівників району має обрати одну кандидатуру з трьох запропонованих: представника Партії Регіонів, нещодавно відстороненого від посади головлікаря Василя Піддубного, начальника районного управління охорони здоров'я Ігора Мотруніча та молодого, перспективного лікаря даного закладу В'ячеслава Короля.

Варто зазначити, що дані вибори жодної юридичної сили не мають і не несуть за собою ніяких правових наслідків. Саме тому цей процес і є повною профанацією, і носить характер легалізації повернення на посаду одіозного представника Партії Регіонів з кримінальним минулим Василя Піддубного. 

Ряд громадських активістів вже заявили про те, що в останні дні перед виборами з боку Василя Піддубного та окремих представників районної влади йде шалений тиск на працівників медзакладу аби ті підтримали регіонала.

Громадськість обіцяє контролювати даний процес і не допустити фальсифікації результатів. Однак, як стало відомо “Рівненським новинам” для охорони виборів залучили велику кількість працівників правоохоронних органів, основна задача яких не допустити до приміщення громадських активістів, аби можна було без проблем фальсифікувати вибори.

Коментарі:

Коментарі   

-3 # Я 24.07.2015, 09:55
Заї.....ли вже. Яка різниця чи в Партії регіонів була людина чи ні? Ви на себе спочатку подивіться, та зрештою - а ті що зараз при владі, які не мають ніякого відношення до Партії регіонів (чи регіоналів) - всі чесні і порядні???? То тоді подивіться що зараз робиться в Україні??? При Януковичу такого не було!!!
Відповісти
-4 # nhl 24.07.2015, 10:51
"Дану профанацію влаштовує т.зв профспілка райлікарні за сприяння районної влади. " Далі можна не читати. В районній владі теж зараз партія Регіонів?)

п.с. автор статті мабуть не знає, що неможливо було залишитися головним лікарем в лікарні, якщо ти відмовлявся вступати в партію Регіонів. А як би автор статті вчинив 10 років тому на місці Піддубного? Звільнився би з посади чи вступив в партію Регіонів? Підкреслюю, 10 років тому, а не зараз..
Відповісти
+3 # НАРОД 24.07.2015, 17:02
По-переше не 10 років, а 4 роки !.Якби вступив у паптію - це не було б проблемою!!! Цей козел- неадекват, хабарник , злодюга в законі!!! Так обкрадати бюджет - це катастрофа!!! Скільки за ті відкати( ціна ВОЛЬВО) хворі отримали б безклштовне лікування ??!!! Плюють в очі , а гнида лізе до корита!!!
Відповісти
+3 # НАРОД 24.07.2015, 11:16
А де правове поле??? Що за моральний терор працівників??? А що, цих кандидатур висував колектив???, що за них змушують голосувати???
Ганьба районній владі , що допускає такий "беспредел".
Відповісти

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.